Mish-mash ... Mosh?

Får ganska ofta höra att jag ser ut som Lindsay Lohan när jag är på denna sidan pölen. (är det en komplimang eller förolämpning?!) men det nya tillskottet är "Katy Perry eyes!" Flera helt oberoende personer har liknat mig med dessa två kvinnor... Här i Kalifornien måste man nämligen vara någon och om man inte är det är det bäst att man ser ut som någon.

Skönt att lämna Hollywood som sagt. I SF är det helt ok att vara ingen alls. Jag gillar det. Har inga ambitioner att bli kändis. Helst inte.
Det är det som är så bra med att vara trummis - man sitter lite i skymundan och kan göra sin egen grej. All eyes on the singer! Man behöver vara riktigt asgrym för att folk ska lägga märke till en och där är jag absolut inte än, if ever, haha!

Blev förresten anklagad för att ha en "bon jovi jacka" på mig igår... Roberto, din jävel!

Dags för boarding! Fick exit-row! Extra leg room, wihoo! Delta gillar mig.

Love and bruises,
Loud


Quickie

Sitter å väntar på min airport shuttle. Idag bär det av mot SF igen! 'bout bloody time! Hollywood kommer ha ihjäl mig...

Lyssnar på gamla replokalsinspelningar. Åeh, mina små krigare!
"det var väl inte så svårt?! Tss! ... Ta sig igenom den... Jävla... Djävulens jävla ackord..."
"fem å tolv är den"
"fem över tolv?"
"fem å tolv är låten!"
"jaha! Jag trodde klockan var fem över tolv..."

Så! Upp till Fog city igen altså. Gött! Graveyard imorn igen. Prima gig igår. 'muricanerna var avundsjuka på mig för jag bor i Göteborg, hoho!
Radio Moscow var riktigt bra! Kul att se dem live. Han är för jävla grym på gura altså! Och slidegitarr... Vart ska jag börja?!

Näe, jag är för bakis för det här. Ni får nöja er med en bild från gårdagen.

Love and bruises,
Loud


Hollywood tease

28C och sol. Hata mig så mycket ni vill. Jag älskar det. Kanske t.om. har lite bränna på G när jag kommer hem.
Längtar f.ö. inte hem till kylan men något säger mig att våren kommer gå snabbt som tusan. Hur ska man hänga med i svängarna egentligen? Jaja, bara att klamra sig fast å gilla läget!

Hittat givna muskelrockbrillorna! Det här vädret får mig på sånt sjukt muskelrockhumör. Längtar som... Som en druggie på avvänjning längtar efter sina droger. (Öh... Hollywood har dåligt inflytande på mina referensramar) men Muskelrock är en av mina favoritdroger. Kan vara relaterat till mitt musikberoende.
Jävla tråkigt med Mark Reale f.ö. fan då. De droppar som flugor hela bunten. Skulle vilja inflika att jag inte godkänt det där!

Snart drar vi till BÄSTA veganstället jag varit på. Någonsin. Skulle kunna byta min själ mot deras mat!

Varit galet förkyld de senaste dagarna. Börjar bli bättre men jag är inte frisk än... Sjukt tråkigt att vara sjuk när man reser. Och vafan, jag lämnar kalla Sverige för varma Kalifornien och blir förkyld?! Fuck that shit!

Snabb update? Höll på att dö i Runyon canyon igår. Inte för att jag trillade utför ett stup eller så utan mer för att förkylning från helvetet + hiking är en SJUKT dålig idé.
Kirrat jeans för 125 pix. Go 'murrica!
Köpt fler vinyler än jag vågar räkna... De är ju billiga här för tusan!
Banderbjudanden, osv. Blev tillsagd häromdagen att jag borde gå på auditions för modelljobb osv. när jag är här... Uhh, tack? Meneh, njä. Men tack, haha!

Dags att kila!

Love and bruises,
Loud


Rant rant... Plant?

Man kan nästan tro att det är SJ jag flyger med...
2h försenat flyg. Kul. Fattar inte hur de lyckas. Det tar bara 1h 20min att flyga den här sträckan. Så, HOW DOES THAT HAPPEN?! (detta kräver versaler då det ska skrikas. Gärna med irländsk dialekt)

SFO kan vara en av de tråkigaste flygplatserna jag varit på. Yep yep. Göteborg City Airport är mer happening än SFO. Där finns iaf en bar. Här... Eh, det finns bud light - vilken jag flyr som pesten. Totalvägrar utspätt råttpiss. Jävla jenkare.

Missar balkongsolnedgång ikväll men oh well, many more to come. Får la kolla från luften istället. Kommer bli fantastiskt trevligt att träffa Roni, Paddy och Guy igen iaf!

"like totally stoked, dude!" - jag börjar bli amerikaniserad. Brukar bli så när jag åker hit har jag märkt. Amerikaniserar min dialekt (annars fattar inte folk vad jag säger...) och använder ord som "dude" och "stoked". Behöver åka över till England istället.

Ouh! Häromkvällen vare en man som började snacka med mig om slavar förr i tiden, osv. Han trodde jag var britt. Och därför en ond människa. Ansvarig för att USA hade slavar förr i tiden.
... Awkward. "I... Uh, I'm swedish. Vikings. Rape and pillage!"

Nä, nu ska jag... Hitta på något. Finns det ingen jävla whisky i hela byggnaden?! f.ö. något de inte heller förstått sig på här borta. "Jack Daniels?" Nej, för helvede! Ge mig skotsk single malt! Ju rökigare desto bättre! (måste ju kompensera för att jag inte röker. Vilket ALLA gör här. Meneh, inte cigaretter)

Love and bruises,
Loud


SF update

Var på Bottom of the Hill igår. Onsdagar är ingen partydag här i SF... Trevligt att kolla in stället. Tre band spelade, såg bara två av dem. Folkpoprock. Typ.
Blev så extremt sugen på att lira trummor. Hela kroppen längtar. Håller på att gå upp i atomer.
Så, idag ska jag dra till Guitar center och kolla snällt på dem - då låter de mig nog lira ett litet tag.

Ikväll blire psykadelisk surf på Thee Parkside med Joy! Excited! Och imorn bär det av mot SoCal och LA.

Nu: trummor!

Love and bruises,
Loud


Skräps

Såg att det blev ett jävla krångel med bilderna i förra inlägget men jaja, kan inte göra något åt det i vilket fall, så enjoy folks!
Imorn blire te att bli "hammered and sickled" (allt ska man kunna göra pengar på minsann!) men nu ska det sovas. City hiking blir man trött av.

Love and bruises,
Loud

Ps. På bilden: kakekvivalenten till en detmoidcysta. Yum! Om jag åt den? Ajemen!


Den heliga kon (Santa Rosa)

Ja, "Santa Rosa" låter som en helig ko. Kanske har en tendens att dra saker lite långt i huvudet ibland men jag gillar det på det sättet. Livet blir lite... Färggladare. På tal om färgglatt målade jag en urtjusig helpsykadelisk mugg igår på "the pottery studio". Ja, något i den stilen iaf. "I want something to burn my eyes as I'm having my morning coffee".

Brölloppet var jättefint och talet gick finemang. En av besökarna som stod till vänster om mig garvade sig igenom hela talet. Får la hoppas att det var mina charmiga vitsar har skrattade åt och inte för att han inte alls förstod den brittiska dialekten. ... Eh.

Anlände till "Baghdad by the bay" - även känt som "San Francisco" i vissa kretsar - idag. Redan hunnit klättra upp för Nob Hill, åkt ner för Lombard street och käkat spansk mat och konstig glass i Castro. ("salted caramel" och "honey lavender")

Har nog fortfarande inte riktigt ställt om till kalifornientid för jag är görtrött runt 8 på kvällen och vaknar mellan 6 och 8 på morgonen. Det lär det bli ändring på. Snart! För bövelen! Meneh, inte ikväll. Ikväll är jag nog torris och lägger mig snart. (klockan är f.ö. Snart midnatt så SÅ torris är jag inte)

Tråkiga människor på hostelet. Iaf ikväll. Blev USA hostels i SF denna gång. Samma i Hollywood. Som jag saknar något fruktansvärt just nu. Jävla skithåla. Älskade skithåla. Skräps. Inte fan trodde jag att jag skulle gilla LA innan jag stack dit. Men jag känner mig hemma bland alkisar och wannabes. Bra där.

Förresten låter alla amerikaner korkade. #drarallaöverenkam
Och killen som står lutad över foosballbordet rakt framför mig har hårig buttcrack... Top tre osexiga saker: ... just hårig buttcrack ligger nog bannemig högst upp!

Love and bruises,
Loud

Ps. Badass coffee! De är inte HELT dumma ändå, de där jenkarna


Det börjar bra

Killen framför mig på bussen har en intressant diskussion med sig själv. Ibland håller han med, ibland inte. Verkar hetta till nu. Han gestikulerar vildare för varje hållplats.
Var t.om. tvungen att pausa musiken för att undersöka möjligheten att han kanske hade headset i örat jag inte ser, men nej, killen är helt enkelt bara fullkomligt galen.

Möjligheten finns ju också att detta är de roligaste ticksen jag någonsin sett. Inte för att de är så hysteriskt roliga i sig utan just för att de är så diskreta. Skön kille!

Med andra ord är jag framme i Malmö.

Love and bruises,
Loud


choklad och musik: bäst!

Det här är ju så ultimat så jag vet fan inte vad!
Bästa kombinationen - nu i ny tappning. Eller ja, egentligen är ju öl och musik en ännu bättre kombo men det lär vara jevvla svårt att göra vinyler av...

Choklad-vinyler

Tänk dig att lyssna på världens bästa platta - och sen äta upp den (får lite svarta änkan-vibbar...). Ultimat för fan! Snacka om att verkligen ta till sig musiken, höhö!

Love and bruises,
Loud

White Cloud



White Cloud @ Thee Parkside, SF, 19e Januari.
Stoked!

"- Det märks att de inte är från Växjö...
- Vaddårå?
- Då hade de inte hetat "White Cloud"
- Haha, nä, då hade det varit "Grey Cloud" ... men de syftar nog inte på moln..."

Love and bruises,
Loud

städar upp mitt liv

imorn går stora flyttlasset till Göteborg!

nästan helt klar med all packning, och kalifornienpackningen också... Jösses. Sjönk tillslut in förut. Om en vecka är jag i Kalifornien. Om fem jävla dagar är jag i Kalifornien.

Shit fries



Nä, nu måste jag bli klar!
Sen jobb.

Love and bruises,
Loud

RSS 2.0