Holy crap on a cracker!

It Might Get Loud


GRYYYMT!!!
23 minuter in... "This is where we recorded When the levee breaks" - EXTAS!
För att inte tala om öppningsscenen.

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Helt jävla briljant. Fyfan så bra.

Love and bruises,
Loud

Instagram

Tror jag precis fattat grejen med instagram. Har haft det ett bra tag. Kul att leka med foton, filter, osv. Men har nog inte fattat förrän för någon dag sedan att det också är en social platform. Jaja, bättre sent än aldrig, hoho. Påstod aldrig att jag var bra på det här med teknik. Moderniteter i allmänhet. Djävulens påhitt.

Jag har fortfarande inte timeline på fejjan! Det känns som att jag är en av de sista överlevande i en zombieapokalyps ungefär. Skräckblandad glädje. Man vet vad som komma skall, liksom.


Love and bruises,
Loud

Angel Witch

Ta en öl å knäck en duva, matcha skinnvästen med en huva, för på lördag är det äntligen dags! Angel Witch lirar i Götet med Enforcer och Witchgrave. PEPP!

Angel Witch - Gorgon

Får se till att införskaffa en Angel Witch-tischa också. Ännu en bandtröja jag velat ha hur länge som helst men bara inte fått tummen ur. (Har jag nämnt att jag är både lat och glömsk?)


Mad photoshop skills!


Love and bruises,
Loud


ps. Har sån jävla mensvärk så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen. Vill ut i fina vädret men jag kan knappt sitta upp. Dags att inta fosterställning och kolla på film... Någon som vill komma förbi med choklad? Pwease?

Burn down Los Angeles

En nöjd Luva i Runyon Canyon, LA

Fått dinge på Rival Sons på senaste. Sedan de lirade på sticky. Om jag såg dem? Najj! Jag har en tendens att vara för seg med att fixa biljett. Blivit lite av en trend... Tröstar mig med att de säkerligen kommer tillbaka inom en inte alltför avlägsen framtid.

Sist jag var i LA och kilade in på Spotlight tattoo för att skaffa den traditionsenliga gadden från Grant (... det bidde inget, han var och gästade på en anna studio just då. crap) så satt Baby Ray och jobbade på ett ganska stort motiv på ryggen på en kille. Det han gjorde var hans bands logga. Ett par "tigervingar". Rival Sons logga.
Blev tipsad att spana in bandet, "I think you'd like them", vilket jag såklart glömde.

Bättre sent än aldrig.

Rival Sons på Spotify

Love and bruises,
Loud

it will be fun they said


Long time coming



Velat ha den här tröjan hur länge som helst nu. Vet inte varför det dröjt så jävla länge men anywho, is mine!

Fuck you! Hail Satan!
Loud

Yay eBay!



ÄLSKAR den. Har fått dinge på virkat. igen. måste öva.
Nu får det gärna bli lite varmare så den kan användas.

Love and bruises,
Loud

En självklarhet... eller?



Borde vara självklart.
Är det för mycket begärt? Är det därför så få musiker har stabila relationer?

Äh, Skit samma. Bandet är det mest seriösa förhållandet jag kommer ha. Det kan jag leva med. Det har jag valt att leva med. Allt handlar om prio.

Love and bruises,
Loud

RSS 2.0