All Hail Caesar!

Favorit i repris: Wolf-humör hela dagen. Tusan så tufft!
 
 
 
 
 
Djävulens vad bra!
On another note: imorn bär det av mot gamla goa götet igen. Gig på Hönö med Corroded. Show up or throw up!
 
Love and bruises,
Loud

Traderar

Kränger grejer på tradera. Tar lite i taget... för jag är lat. 
Gamla bandtröjor jag inte använder, saker som blivit alldeles för stora, etc.
ca strl. 34-36 på det mesta. 
 
HERE we go. Dessa går ut imorn. Slänger upp mer när jag är tillbaka i gbg.
 
Love and bruises,
Loud

Lördagsunderhållning

Sånt här sitter jag och roar mig med en ledig lördag som den här.

Antimateria
Kardasjevskalan
Megaton
Positronemissionstomografi
 
... Det hela började med att jag satt och klurade på kattnamn. Tyckte att Antikrister var ett rätt fräckt namn. Fick kommentaren "men vad skulle hända om din pappa klappar katten?" (Min pappa heter christer)
Jo, de skulle väl annihilera varandra.. eller, tre kilo katt: poff, borta och far min: poff, tre kilo lättare! Men explosionen som skulle uppstå skulle inte vara ett litet "poff". Pappa gissade att det skulle bli en explosion på ungefär ett megaton. 
Hirosimabomben var en explosion på 0,0125 megaton... Ehh.. Jepp.
Större delen av södra Sverige: poff! borta?
 
... Kattabstinens till tusen! Attackgosat med Missan hela förmiddagen.
 
katt!!
 
Love and bruises,
Loud

Snart ett år äldre

 
Och det enda jag önskar mig är en hoverboard.

Love and bruises,
Loud

Trögstopp ikväll!

 
 
 
Stolt över att vara smålänning ikväll!
Antikrisse och tarmsjukdom - där eller fyrknt - död eller levande!
 
Love nd bruises,
LOUD

Underskattad

Jag är så trött på att inte bli tagen på allvar. Att alltid bemötas av skepsism och sedan förvåning. Vad det än gäller. Slutar folk aldrig bli förvånde? Känns ju för i helvete som om man lever på 50-talet.

Ja, jag är bara 21.
Ja, jag är kvinna.
Ja, jag kan spela trummor.
Ja, jag kan min musik.
Ja, jag är tatuerad.
och ja, allt detta till trots (jag hoppas ni förstår att jag använder det där uttrycket för att uttrycka "samhällets" bild av mig) anses jag fortfarande vara en intelligent individ. Iaf enligt alla som känner mig. (och IQ-test om man nödvändigtvis måste ha det på papper)
 
Sluta att konstant underskatta mig. Det är så förbannat tröttsamt.
Jag tänker inte försöka bevisa något för någon annan än för mig själv. Jag har slutat med det. "If you care about what others think of you, then you will always be their slave." [- James Frey] Det är tidskrävande, onödigt och framför allt otroligt barnsligt. Ovan har ni det sista ni får ifrån mig i den vägen. (jamen, den där IQ-biten)
Jag är så trött på att bli behandlad som en liten skitunge som varken förstår eller kan någonting. Att folk aldrig lär sig från klyschor utan istället bara klagar på dem. De har blivit klyschor av en anledning, gott folk.
 Som följande;

"Never judge a book by it's cover." 
 
 
Jag har alltid tyckt att det är kul att se hakan på folk gå i golvet men även det har jag tröttnat på nu under mitt 22a levndsår... Jo, jag vet, 22 (jaja, om tre veckor) är en tidig ålder att gå och bli cyniker... Visst borde det egentligen vara skönt att aldrig ha några förväntningaatt leva upp till (förutom mina egna som förvisso räcker gott och väl) men det har, som sagt, börjat bli otroligt tröttsamt att konstant bli bemött med denna... i brist på ett bättre ord: okunnighet. Jag är trött på att bli dömd innan jag ens hunnit öppna munnen. Eller nej, jag är inte trött på att jag blir dömd, jag är trött på detta samhälle som dömer folk för fort och som dessutom sedan vägrar ändra sin åsikt trots upprepad motbevisning.
 
... Jag håller verkligen helt på att tappa förtroendet för mänskligheten. Är folk verkligen så dumma som de verkar? Jösses.
 
 

Doktor. TARDIS. Nu. Tack.
"All of time and space;
everywhere and anywhere;
every star that ever was.
Where do you want to start?"
 
 
Näe, jag har varit ovanligt bitter på senaste... mitt-i-natten-filosoferande...
Tack å bock, hårdrock.
Dags att sova tror jag bestämt.
 
Love and bruises,
LOUD

Take it or leave it

De senaste två månderna har varit... ganska sjuka. Har lärt mig mer om mig själv under dessa två månader än jag gjort under de senaste två åren... känns det som. Tror jag åldrats fem år på denna korta tid. Mentalt altså, mind you! De leggar mig fortfarande när jag ska köpa energidryck... Men iofs, någon ny liten rynka har jag nog lyckats åstadkomma också!

Det finns så mycket som skulle kunna sägas men som kommer förbli osagt.
Jag är hemlig av mig. Det är inte ett val jag gjort. Det är inte för at irritera eller stänga folk ute. Det är sån jag är. Många skulle säkert argumentera mot mig när jag säger att "det är sån jag är" men om någon känner mig borde det väl vara jag? ... Eller är det som så att man aldrig ser sig själv så tydligt som man ser andra? ... det skulle kunna bli ett helt annat inlägg.
Dessutom har vi väl alla saker, tankar och idéer som vi väljer att hålla för oss själva? De som verkar hemliga kanske är de som egentligen är allra minst hemliga i och med att de faktiskt klargör för sin omvärld att de håller saker inom sig som de väljer att undanhålla för allmän beskådan?
 
Visst, människor kan ändras. Jag kan ändra på mig om jag vill men i grunden är vi och förblir vi densamma. Och varför skulle jag ändra mig? Om jag ska ändra mig ska jag göra det för mig själv och inte för någon annan. (Där har vi f.ö. ett av mina mindra charmerande personlighetsdrag. Jag är fantastiskt egocentrisk.)
För jovisst, en del av det jag nyligen upptäckt om mig själv är sådant jag inte är stolt över. Personlighetsdrag jag hellre skulle leva utan... Det kommer jag få jobba på, och det kommer ta tid. Men än så länge är de en del av den jag är. Kommer troligtvis alltid vara. Take it or leave it.
 

 
Just nu befinner jag mig på den punk i livet då jag prioriterar mig själv högst. Det kan finnas en "sak" som jag prioriterar lika högt som mig själv men vid närmare eftertanke så är det säkert så att jag prioriterar denna "sak" så högt för mitt eget välmåendes skull. 
Denna "sak" är bandet. Bandet är mitt min livboj, min kärlek, min identitet, mitt allt. INGET kommer före det och den eller det som på något sätt försöker skada det kommer inte komma undan med det. Precis som den som på något sätt försöker skada mig, sätta mig i en obekväm sits eller får mig att känna mig otrygg kommer inte komma undan med det. Jag har absolut ingen tolerans på denna punkt. Tack och adjö, där är dörren. (om du mot all förmodan skulle se detta så vet du vem du är)

Än en gång; det finns så mycket (mer) som skulle kunna sägas men som kommer förbli osagt... Det blir bäst så.
 
 
 
Inte ens de som står mig allra närmst vet allt om mig. Det kommer alltid finnas sådant jag håller inom mig. Det är min personliga åsikt att en del saker är ämnade för endast mig.
Ta det inte personligt. Det är inte för att jag inte tycker om dig eller för att jag inte litar på dig. Det är sån jag är.
 
Det finns gånger då jag verkligen uttrycker vad som snurrar i skallen på mig. Det är när jag skriver texter och då försöker jag gärna vara så kryptisk som möjligt.
Jag vill inte att ni ska kunna läsa er rakt in i huvudet på mig. Bara nästan.
 
Won't play the games
And I don't tell lies
They just keep you in chains
forever honest blue eyes...
 

If you breathe, you will bleed...
I'm a dust devil
Inhumane, baby

 

 

Jag kan vara brutalt ärlig - vilket satt mig på "dåliga listan" hos mer än en människa - men jag kommer iaf alltid säga vad jag tycker. Jag är ärlig. Jag kommer aldrig vara falsk eller köra något jävla dubbelspel. (Om jag skulle få för mig att någonsin börja får du nu min tillåtelse att ge mig en rak höger. Gärna rakt i solarplexus så det riktigt känns.)
Jag pratar inte bakom ryggen på folk.
Jag klarar inte av den typen av barnsliga lekar.
Jag har inte tid för den typen av barnsliga lekar.
Eller rättare sagt: Jag tar mig inte tid för den typen av barnsliga lekar.
Jag har bättre saker att lägga min tid på än onödiga intriger och tidskrävande social konventionalism. Jag är så fullkomligt ointresserad av denna, i mina ögon, löjeväckande dans som på något sätt blivit så socialt accepterad. 

Ge mig någonting riktigt... Eller ännu bättre, var på riktigt och du har min respekt.

 

 

In for the kill
In for the thrill
Love and bruises,
Loud

RSS 2.0